Am facut acest topic ca sa va aud ideile despre ce proiect sa incepem. Atentie proiectele pe care le propuneti nu trebuie sa fie traduse de un alt fansub din Romania
Posts : 2 Join date : 09/01/2011 Age : 28 Location : Romania
Clannad un anime romantic/drama/logica... 25 ep pe sezont .. care are 2 sezoane...+bonusuri si film/e nush daca are unu sau mai multe... cred ca are 1 pe seozon:D sper sa il traduceti :X si a fost doar pe un site de fansub care l-au tradus .. da l-au scos .. l-au tradus pana la ep 10 .. oricum creca nu va intereseaza despre ei :d AM INCREDERE IN TINE ICE :X
Posts : 2 Join date : 09/01/2011 Age : 28 Location : Romania
o sa il scoata pentru ca.e nasol . au avut critice la Com .. daca nu ma crezi .. eu am zis numai de bn.. dar alti ,na ca e naspa ... ca nu intleg... Adevaru este ca e cam greu sa il intelegem da chiar si asa nu ar trebui sa ai cap ...) ca sa nu il intelegi nci in romana .. si din moment ce au si comentrui putine .. o sa il scoata.. ca se ocupa doi utilizaori de el...si au zis ca o sa il scoata.. osa ii puna pe de final .. si o sa zica ca este gata... X(
Posts : 3 Join date : 23/12/2010 Age : 27 Location : timisoara
SaSwk3 ...poate ai inteles gresit mam uitat la comenturile de la clannad are destul de multe si toate sunt pozitive si ei nu o sa renunte la proiect...de unde ai tras concluzia asta?