Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Urgenta de gradul 1!

4 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 7:30 am

Akira

Akira
Private Member ( What ?! Those guyz are idiots ?! I should be level 2 now !!! )

Ordin wow!!
Daca ar auzi Ice adica sefu` ...
P.S: Fa si tu un topic..

27Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 7:33 am

Amelia

Amelia

O sa auda.. o sa si vada, presupun ca o sa rada sau o sa ma injure Smile) nu conteaza.. important e sa vina odata Smile).

P.S: hm.. ma gandesc, ma gandesc. Vreau jocuri Twisted Evil. Ah, nu am nici o idee. Hai sa deschidem un topic despre vreme Smile)

28Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 7:35 am

Akira

Akira

De-acord..Neutral mai ales pe mine..ce-o sa-mi mai faca ..daca-si da seama ce insunez?!Smile)
P.S :fa-l tu..

29Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 7:37 am

Amelia

Amelia

Eeii draci Smile).. Sa nu indrazneasca !! Evil or Very Mad

P.S: Hmm..Il fac eu Twisted Evil

30Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 9:42 am

RAM

RAM
(Yay ! My first real Rank) : Newbie

Daaaa Ice sigur a fost rapit..... intradevar de o tipa blonda ,cu ochi albastrii .... l-a rapit si l-a dus pe una din plajele din Miami .... ce neplacut ar trebuiii sa fie .... si asta stiu pt ca mi-a zis dracu cand jucam bolts..... acum cand blonda ma va captura si pe mine sa ii spuneti lui Ice care va fi liber sa ii schimbe kirei poza de echipa pentru ca s-a dus gluma Wink

https://www.youtube.com/user/RAMGalati

31Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Sam Iun 25, 2011 12:22 pm

Akira

Akira

Ba..Mie imi place Misa Misa..Nu te baga! X(
Si era doar o gluma..dar totusi imi plc Misa Sad(
App tipa e bruneta nu blonda...si are tate triunghiulare!
lol!

32Urgenta de gradul 1! - Pagina 2 Empty Re: Urgenta de gradul 1! Dum Iun 26, 2011 9:56 am

Akira

Akira

Misiune indeplinita..Ice este in siguranta la el acasa Neutral

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum